reklam
reklam

Okula gitmek için evden çıkan iki arkadaş bir daha dönmedi! Konya polisi 12 saat içinde buldu - Konya Haber TVKonya Haber TV

20 Ekim 2024 - 00:25

Okula gitmek için evden çıkan iki arkadaş bir daha dönmedi! Konya polisi 12 saat içinde buldu

reklam
Okula gitmek için evden çıkan iki arkadaş bir daha dönmedi! Konya polisi 12 saat içinde buldu
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 16:24

12 yaşındaki iki kız arkadaş N.D. ve A.T., dün sabah saatlerinde okula gitmek için evlerinden çıktılar ancak bir daha geri dönmedi. Aileler, çocuklarının eve dönmemesi üzerine emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. POLİS EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Bunun üzerine İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çocukları bulabilmek için seferber oldu. Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekipler Amirliği de kızları bulabilmek için detaylı çalışma yaptı. 


EVLERİNE 20 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDULAR

Ekipler yapılan çalışma sonrası kızların evlerinden yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta merkez Karatay İlçesi Karaarslandede Mahallesinde olduklarını belirledi. Bölgeye giden polis, kaybolan N.D. ve A.T.’yi kısa sürede bulup, ailelerine teslim etti. Çocukların, okulun ardından biraz dolaşmak istedikleri ve gece olunca da araç bulamadıkları için evlerine dönemedikleri öğrenildi.

 

‘KIZIM KAYBOLUNCA BAŞINA BİR ŞEY GELDİ DİYE ÇOK KORKTUM’

Kaybolan çocuklardan N.D.’nin babası M.A.D. kızlarını çok çabuk buldukları için mutlu olduklarını söyledi. Baba M.A.D., “Ülkemizdeki son olan kayıp olayları nedeniyle çok üzgünüz. Dün kendi kızım da kaybolunca çok korktum. İki arkadaş gezmek için çıkmışlar ama bir yetişkin gibi düşünemedikleri için gece geç saate kalınca evlerine geri dönememişler. Polisimizden yardım istemiştik. Allah Emniyet Müdürümüzden, Selçuklu İlçe Emniyet ekiplerimizden ve Çocuk Şube ekiplerimizden razı olsun. Kızımı sağ salim bana getirdiler” dedi.

KONYA EMNİYET ÇOCUKLARIN AİLELERİNE TESLİMİNİ BAŞARIYLA SAĞLADI

Konya Emniyeti, böylelikle son dönemlerde ülkemizi hüzne boğan kayıp kız çocuğu vakalarından birinin daha yaşanmasını engelleyerek, çocukların ailelerine teslimini başarıyla sağladı.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER‘e abone olun.

Google News Takip Et


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.