reklam
reklam

Bakan Güler, SAHA EXPO’nun ikinci gününde görüşmelerini sürdürüyor - Konya Haber TVKonya Haber TV

23 Ekim 2024 - 18:29

Bakan Güler, SAHA EXPO’nun ikinci gününde görüşmelerini sürdürüyor

reklam
Bakan Güler, SAHA EXPO’nun ikinci gününde görüşmelerini sürdürüyor
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 10:17

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, SAHA EXPO’ya katılan bakanlarla yoğun görüşmelere devam ediyor. Bakan Güler, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nın (SAHA EXPO 2024) ikinci gün etkinlikleri kapsamında Romanya Savunma Bakanı Angel Tilvar ile görüştü. İstanbul Fuar Merkezi’ndeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

Karadağ ve Kosova ile askeri sağlık alanında iş birliği protokolü imzalandı

Bakan Güler, Karadağlı mevkidaşı Dragan Krapovic ile görüştü.  Görüşmenin ardından bakanlar, iki ülkenin askeri sağlık alanında eğitim ve iş birliği protokolüne imza attı.

Güler daha sonra Kosova Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından Güler ve Maqedonci, iki ülkenin askeri sağlık alanında eğitim ve iş birliği protokolünü imzaladı. 


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER‘e abone olun.

Google News Takip Et


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.