reklam
reklam

Meram’da Kurban Bayramı Huzur İçinde Geçti, Gezi Rotası İlgi Odağı Oldu - Konya Haber TVKonya Haber TV

23 Ekim 2024 - 21:28

Meram’da Kurban Bayramı Huzur İçinde Geçti, Gezi Rotası İlgi Odağı Oldu

reklam
Meram’da Kurban Bayramı Huzur İçinde Geçti, Gezi Rotası İlgi Odağı Oldu
Son Güncelleme :

20 Haziran 2024 - 13:11

106 views

Konya’nın Meram ilçesi, belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde temiz, huzurlu ve keyifli bir Kurban Bayramı geçirdi. İlçe sakinleri ve şehre gelen yerli ile yabancı turistler için Meram’ın Gezi Rotası, bayram boyunca tercih edilen önemli noktalardan biri oldu.

Hizmetlerin Yoğun Mesaisi

Meram Belediyesi ekipleri, bayram süresince kesintisiz olarak sahadaydı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, temizlik ve denetim faaliyetlerini nöbet sistemiyle sürdürdü. Yaklaşık 300 personel ve 100 araçla gerçekleştirilen temizlik çalışmaları, ilçe genelinde ve özellikle besi çiftlikleri ile kesim noktalarında titizlikle yürütüldü.

Gezi Rotası: Bayramın Vazgeçilmezi

Meram Belediyesi’nin oluşturduğu ‘Gezi Rotası’, Dutlu Millet Bahçesi, 80 Binde Devr-i Alem Parkı, Meram Şehir ve Yaşam Kültürü Müzesi, Meram Bağı, Aydın Çavuş Tesisi, Tarihi Meram Köprüsü-Çamlıbel-Tavusbaba çevresi, Kızlar Kayası ve Lavanta Bahçesi gibi 9 noktadan oluşuyor. Bu rotalar, hem ilçe sakinlerinin hem de şehre gelen turistlerin huzur içinde vakit geçirmelerini sağladı.

Başkan Kavuş’un Teşekkürleri

Bayram boyunca fedakarlıkla çalışan tüm ekiplere teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, hizmetlerin aksamaması ve vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmelerinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca Gezi Rotası’na gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek, vatandaşların ve turistlerin bu noktalarda keyifli zaman geçirmelerinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Gelecek İçin Temenniler

Başkan Kavuş, Cenab-ı Hakk’tan ilerleyen bayramlarda da sağlık ve mutlulukla kavuşmayı temenni ederek konuşmasını noktaladı.

Bu bayram sürecinde Meram, hem hizmet kalitesiyle hem de turistik açıdan zengin Gezi Rotası ile ön plana çıktı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.