reklam
reklam

Eski kayınvalidesi, kahvaltıda 5 yerinden bıçakladı - Konya Haber TVKonya Haber TV

18 Mayıs 2024 - 21:53

Eski kayınvalidesi, kahvaltıda 5 yerinden bıçakladı

reklam
Eski kayınvalidesi, kahvaltıda 5 yerinden bıçakladı
Son Güncelleme :

12 Nisan 2021 - 15:00

399 views

Konya’da boşandığı eşinin oğlu ve geliniyle konuşmak için gelen kadın, çıkan tartışma sonucu kahvaltı sofrasında gelini 5 yerinden bıçakladı. Bağrışma seslerini duyup gelen adam karısını, üvey annesinin elinde zor aldı. Talihsiz kadının hayati tehlikesi devam ediyor.

Dün Meram ilçesi Havzan Mahallesi Yeni Yol Caddesi’nde meydana gelen olayda, Safiye B. (49), boşandığı eşinin oğlu Mustafa A.’nın evine, iddiaya göre, konuşmak için geldi. Mustafa A., eşi Türkan A. (52) ve Safiye B. (49), mutfakta birlikte kahvaltı etmeye başladı.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Safiye B., Mustafa A.’ya, kahvaltıdan sonra Türkan A. ile özel konuşacakları söyledi. Mustafa A. salona gittikten bir süre sonra Türkan A. ile Safiye B. arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyüyüp, kavgaya dönüşmesiyle Safiye B., Türkan A.’ya bıçakla saldırdı.

EŞİNİ KURTARDI

Bağrışma sesleri duyup, mutfağa gelen Mustafa A., Safiye B.’nin elinden bıçağı alarak, eşini kurtardı. Vücuduna 5 bıçak darbesi alan ve kanlar içinde kalan Türkan A., ihbarla eve gelen sağlık görevlilerince ambulansla Meram Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Tedaviye Türkan A.’nın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Safiye B. de polis ekiplerince gözaltına alındı.

Eski kayınvalidesi, kahvaltıda 5 yerinden bıçakladı

Kaynak: DHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.