reklam
reklam

Teras kattan yola düşen şahıs hayatını kaybetti - Konya Haber TVKonya Haber TV

18 Mayıs 2024 - 22:32

Teras kattan yola düşen şahıs hayatını kaybetti

reklam
Teras kattan yola düşen şahıs hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

04 Şubat 2021 - 9:20

210 views

Karaman’da 4 katlı bir binanın teras katından yola düşen şahıs, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kötü haberi alan merhum yakınları sinir krizi geçirirken, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu bilinmiyor.

Gece saat 23.50 sıralarında Fenari Mahallesi Şehit Zafer Ak Caddesi üzerinde yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bir kişinin hareketsiz şekilde yerde yattığını görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Adrese gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde yerde yatan Hüseyin Çavaş’ın (50), hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine polis ekipleri olay yerine şerit çekerek güvenlik tedbiri aldı. Çavaş’ın yere düşerek öldüğünü sonradan öğrenen yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Çavaş’ın cenazesi Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Her iki ayağı da kırık olan Çavaş’ın kazayla mı düştüğü, yoksa intihar mı ettiği araştırılıyor.

Teras kattan yola düşen şahıs hayatını kaybetti

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.