EMO Konya İl Temsilciliği’nin hizmet yerinin açılışı yapıldı - Konya Haber TVKonya Haber TV

2 Mayıs 2024 - 01:49

EMO Konya İl Temsilciliği’nin hizmet yerinin açılışı yapıldı

reklam
EMO Konya İl Temsilciliği’nin hizmet yerinin açılışı yapıldı
Son Güncelleme :

17 Şubat 2024 - 8:42

50 views
reklam

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Konya İl Temsilciliği’nin hizmet yerinin açılışı Fevzi Çakmak Mahallesi Safa Sözen Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirildi. EMO İl Temsilcisi Özkan Keskin, açılışta yaptığı konuşmada mühendislik disiplininin ülkelerin gelişimine katkı sağladığını ve Türkiye’de de mühendislik çalışmalarının önemli bir değer kazandırdığını belirtti. EMO Konya İl Temsilciliği, 1600 üyesiyle mühendislik alanında katkı sağlamayı hedefliyor.

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Konya İl Temsilciliği’nin hizmet yerinin açılışı yapıldı.

EMO İl Temsilcisi Özkan Keskin, Fevzi Çakmak Mahallesi Safa Sözen Ticaret Merkezi’ndeki hizmet yerinin açılışında, mühendislik disiplinin tarih boyunca ülkelerin gelişmiş seviyelerini hep yukarı taşıdığını söyledi.

Gelişmiş ülkelerde mühendislik çalışmalarının insanlığa büyük katma değer sağladığının görüldüğünü vurgulayan Keskin, “Ülkemize de bugün mühendislik disiplininin özellikle savunma, imalat sanayi, elektrik üretim teknolojisi, elektrik, elektrikli araçlar, yapay zeka gibi alanlarda kendi mühendislerimizle üretilerek geliştiğini görmekteyiz. Mühendislik, AR-GE ve uygulamalarının ülkemize değer kazandırdığını görmek bizleri de fazlasıyla gururlandırmaktadır.” diye konuştu.

Keskin, EMO Konya İl Temsilciliğinin hizmet yerinde 1600 üyesiyle mühendislik gelişmelerinde katkı sağlamayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından hizmet yerinin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam