reklam
reklam

19 yaralımızın tedavi süreçleri hastanede devam ediyor - Konya Haber TVKonya Haber TV

24 Ekim 2024 - 01:25

19 yaralımızın tedavi süreçleri hastanede devam ediyor

reklam
19 yaralımızın tedavi süreçleri hastanede devam ediyor
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 19:25

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ’a yönelik saldırıda yaralananları tedavi gördükleri Bilkent Şehir Hastanesi’nde ziyaret etti.

 

Bakan Yerlikaya, çıkışta yaptığı açıklamada, “Şehit sayımız maalesef 5 oldu. Toplam yaralı sayımız 22. 7 yaralımız burada yatıyor. 1 hastamız taburcu oldu, 2’si taburcu olmak üzere. Dolayısıyla 19 yaralımızın tedavi süreçleri hastanede devam ediyor. Geçmiş olsun diyorum, Rabbim onları teşkilatımıza, aziz milletimize bağışlasın” dedi.

 

Bakan Yerlikaya, 1’i kadın 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiğini hatırlatarak, “Kimlik çalışmaları, parmak iziyle ilgili tespit süreci devam ediyor. Bunlar belli olur olmaz kimliklerini ve hangi terör örgütünün yaptığı bununla ilgili bilgileri vereceğiz. Biz başından beri bu eylemin oluş sitili, izlemiş olduğumuz görüntüler büyük ihtimalle PKK’nın yaptığıyla ilgili, değerlendirmemiz bu. Kimlik tespitlerinin netleşmesi ve diğer delillerin netleşmesiyle birlikte bunları tekraren paylaşacağız. Alçak hain terör örgütünü lanetliyoruz. Terörün bir insanlık suçu olduğunu her fırsatta söylüyoruz. Terörün nefesini kesmek, onların en sonuncusunu da etkisiz hale getirmekte kararlı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ankara’mıza, aziz milletimize geçmiş olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı. 


Kaynak: DHA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER‘e abone olun.

Google News Takip Et


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.