reklam
reklam

İsterdik ki ömür boyu hapislerde çürüsün - Konya Haber TVKonya Haber TV

22 Ekim 2024 - 00:05

İsterdik ki ömür boyu hapislerde çürüsün

reklam
İsterdik ki ömür boyu hapislerde çürüsün
Son Güncelleme :

21 Ekim 2024 - 13:17

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Aydın’da katıldığı programda açıklama yaptı. Kurtulmuş, FETÖ terör örgütünün ölümünün ardından şu ifadeleri kullandı:”Kirli örgütün kirli lideri öldü. İsterdik ki ömür boyu hapislerde çürüsün. İnanıyorum ki sonsuza kadar azap içinde olacak. Bizim meselemiz sadece bir terör örgütü, sadece terör örgütünün başındaki kirli şahsiyet değildir. Bizim meselemiz ülkemizin, devletimizin birliğine beraberliğine karşı çok terör örgütleri kullanıldı şimdiye kadar. Bunların hepsine karşı uyanık olmak, bunların hepsine karşı devletimizi, milletimizi, ülkemizi korumak ve bunlara karşı mücadele etmektir”.

 

“FETÖ örgütünün kalan kalıntılarıyla mücadele etmeye kararlıyız”

Bunlarla mücadele etmek sadece şahıslarla mücadele değil, bir zihniyetle, ülke düşmanlığıyla mücadeledir. FETÖ ve benzeri bütün örgütlenmelerin hakkından geleceğiz. Hepimizin vatanı birdir, inancı birdir. Bundan sonra FETÖ örgütünün kalan kalıntılarıyla mücadele etmeye kararlı şekilde devam edeceğiz.


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER‘e abone olun.

Google News Takip Et


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.