reklam
reklam

TUSAŞ’a hain saldırıda teröristlerden birinin kimliği belli oldu - Konya Haber TVKonya Haber TV

24 Ekim 2024 - 15:21

TUSAŞ’a hain saldırıda teröristlerden birinin kimliği belli oldu

reklam
TUSAŞ’a hain saldırıda teröristlerden birinin kimliği belli oldu
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 9:50

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ’a saldırı gerçekleştiren teröristin kimliğinin tespit edilğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

 

Bakan Yerlikaya, PKK terör örgütü üyesi Rojger kod adlı Ali Örek olduğunu diğer kadın teröristin ise  kimlik belirleme çalışmalarının devam ettiğini belirterek şöyle devam etti:

 

“Hiçbir terör saldırısı bizi yıldıramaz”

“Dün TUSAŞ’ta meydana gelen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen erkek teröristin kimliği belli oldu. Hainin, PKK terör örgütü üyesi Rojger kod adlı Ali Örek olduğu tespit edildi. Diğer kadın teröristin kimlik belirleme çalışmaları devam ediyor. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Hiçbir terör saldırısı bizi yıldıramaz Aziz Milletimizi sindiremez “

 

 

 


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER‘e abone olun.

Google News Takip Et


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.