Rüzgarın kırdığı dalın altında kalan genç yaralandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

25 Nisan 2024 - 01:09

Rüzgarın kırdığı dalın altında kalan genç yaralandı

reklam
Rüzgarın kırdığı dalın altında kalan genç yaralandı
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2023 - 8:18

237 views
reklam

Konya’da parkta oturan 17 yaşındaki genç, rüzgar nedeniyle kırılan dalın altında kalarak yaralandı. Olay yerine polis ve ambulans sevk edildi ve yaralı genç hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan genç tedavi altına alındı.

Rüzgarın kırdığı dalın altında kalan genç yaralandı

Konya’da parkta ağacın altında oturduğu sırada rüzgar nedeniyle kırılan dalın üzerine düşmesi sonucu yaralanan 17 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 14.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Alaaddin Tepesi’nde bulunan parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte parkta ağacın altında oturan 17 yaşındaki A.T.A., rüzgar nedeniyle kırılan dalın altında kaldı. Arkadaşlarının ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı genç, ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam