reklam
reklam

Konya Ereğli’de Yabancı Uyruklular Havaya Ateş Açtı, Gözaltına Alındı - Konya Haber TVKonya Haber TV

19 Mayıs 2024 - 23:53

Konya Ereğli’de Yabancı Uyruklular Havaya Ateş Açtı, Gözaltına Alındı

reklam
Konya Ereğli’de Yabancı Uyruklular Havaya Ateş Açtı, Gözaltına Alındı
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2024 - 18:38

25 views

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Toros Mahallesi’nde havaya ateş açtığı tespit edilen 4 yabancı uyruklu şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahıslar, sınır dışı edilmek üzere gözaltına alındı.

Olay, Toros Mahallesi’nde silah seslerinin duyulması üzerine polis ekiplerinin harekete geçmesiyle ortaya çıktı. Yapılan incelemede, 4 kişinin kuru sıkı tabancayla havaya ateş ettiği belirlendi. Alkol etkisi altında oldukları tespit edilen ve aralarında suç kaydı bulunan kişiler hızla yakalandı.

Gözaltına alınan 4 şahıs için “Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” suçlamasıyla tahkikat başlatıldı. İlgili evraklar tamamlandıktan sonra şahıslar, Konya İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilerek sınır dışı edilme işlemleri için gerekli adımların atılmasına karar verildi.

Bu tür olaylar, kamu güvenliği açısından ciddi bir tehdit oluşturduğundan, hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edilmesi önemlidir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.