reklam
reklam

Konya’da 5 Üniversitenin Akademisyenleri İsrail’e Tepki İçin ‘Sessiz Çığlık’ Yürüyüşü Düzenledi - Konya Haber TVKonya Haber TV

20 Mayıs 2024 - 11:15

Konya’da 5 Üniversitenin Akademisyenleri İsrail’e Tepki İçin ‘Sessiz Çığlık’ Yürüyüşü Düzenledi

reklam
Konya’da 5 Üniversitenin Akademisyenleri İsrail’e Tepki İçin ‘Sessiz Çığlık’ Yürüyüşü Düzenledi
Son Güncelleme :

23 Kasım 2023 - 9:45

185 views

Konya’da bulunan 5 üniversitenin akademisyenleri, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınamak amacıyla ‘sessiz çığlık’ yürüyüşü düzenledi. Kılıçaslan Meydanı’nda toplanan akademisyenler, sessiz bir şekilde Mevlana Meydanı’na kadar yürüdü. Yürüyüşün ardından yapılan açıklamada, İsrail’in sivil Gazze halkına yönelik şiddet eylemlerine dur demenin akademik sorumluluk olduğu vurgulandı. Ayrıca, Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne seslenilerek İsrail’in Gazze’de işlediği savaş suçlarının soruşturulması çağrısı yapıldı.

Konya’da 5 üniversitenin akademisyenleri İsrail’e tepki için “sessiz çığlık” yürüyüşü düzenledi

KONYA – Konya’da 5 üniversitede görev yapan akademisyenler, İsrail’in Filistin’e saldırılarını kınamak için “sessiz çığlık” yürüyüşü düzenledi.

Konya’da bulunan 5 üniversitenin rektörleri ve akademisyenleri bir araya gelerek İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki göstermek için “sessiz çığlık” yürüyüşü düzenlendi. Kılıçaslan Meydanı’nda toplanan akademisyenler, sessiz bir şekilde Mevlana Meydanı’na kadar yürüdü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.