reklam
reklam

Konya’da 85 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu - Konya Haber TVKonya Haber TV

19 Mayıs 2024 - 10:17

Konya’da 85 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu

reklam
Konya’da 85 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu
Son Güncelleme :

23 Kasım 2023 - 9:37

98 views

Konya’nın Kulu ilçesinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki kadın, evinde ölü olarak bulundu. Yakınları tarafından polise bildirilen olayın ardından yapılan incelemelerde kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Konya’nın Kulu ilçesinde kendisinden bir süredir haber alınamayan 85 yaşındaki kadın, evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kulu ilçesi Karşıyaka Mahallesi Derya Caddesi üzerindeki apartmanda yalnız yaşayan 85 yaşındaki Selbinaz Alınç’tan haber alamayan yurt dışındaki yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve ambulans sevk edildi. Polis ekipleri, kapıyı kimsenin açmaması üzerine itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, açık olan pencereden içeriye girerek kapıyı açtı. Evde yapılan kontrolde yaşlı kadın hareketsiz bir şekilde bulundu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde yaşlı kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısının evde yaptığı incelemelerinin ardından yaşlı kadının cenazesi ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.