reklam
reklam

Kulu’da Anaokulu Öğrencilerinden Dokunaklı Anneler Günü Etkinliği - Konya Haber TVKonya Haber TV

20 Mayıs 2024 - 04:57

Kulu’da Anaokulu Öğrencilerinden Dokunaklı Anneler Günü Etkinliği

reklam
Kulu’da Anaokulu Öğrencilerinden Dokunaklı Anneler Günü Etkinliği
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2024 - 18:17

22 views

Kulu ilçesindeki anaokulu öğrencileri, Anneler Günü’nü özel bir etkinlikle kutladı. Camikebir Mahallesi’nde bulunan Kulu Anaokulu bahçesinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Suzan Kılınçkaya, annelerin gününü kutlayarak, katılımcılara teşekkür etti.

Öğrencilerin hazırladığı oyunlar ve etkinliklerle devam eden program, davetlilerden büyük alkış aldı. Katılımcılar, öğrencilerin gösterilerini ilgiyle izledi. Etkinliğin sonunda Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, emeği geçen idareci, öğretmen ve personele teşekkür plaketi takdim etti.

Kaymakam Ömer Faruk Canpolat, Kulu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Baran, kurum amirleri, davetliler, okul idarecileri, öğretmenler ve velilerin katıldığı etkinlik, annelere özel anlar yaşattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.