reklam
reklam

Afyonkarahisar’da Kargo Operasyonu: Uyuşturucu Kaçakçısı Polis Tarafından Yakalandı - Konya Haber TVKonya Haber TV

27 Temmuz 2024 - 16:47

Afyonkarahisar’da Kargo Operasyonu: Uyuşturucu Kaçakçısı Polis Tarafından Yakalandı

reklam
Afyonkarahisar’da Kargo Operasyonu: Uyuşturucu Kaçakçısı Polis Tarafından Yakalandı
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2024 - 9:38

97 views

Afyonkarahisar Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik operasyonlarına devam ediyor. Bu çerçevede, Konya’dan Afyonkarahisar’a kargo ile gönderilen uyuşturucu maddeyi alarak kaçmaya çalışan bir şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Ekipler, bir şahsın Konya’dan Afyonkarahisar’a kargo poşeti içerisinde uyuşturucu madde alacağı yönünde aldığı istihbarat üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda şahsın kargo poşetini alırken görüldü ve kaçmaya çalışırken polis aracına çarparak maddi hasarlı bir kazaya neden oldu. Zor kullanılarak etkisiz hale getirilen şahsın üst ve araç aramasında 5,72 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

H.Ç. isimli şahsa uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı. Bu operasyon, Afyonkarahisar polisinin uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılığını ve etkin çalışmalarını bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.