reklam
reklam

MEVKA ve KSO, TR52 Bölgesinde Enerji Verimliliği İçin İş Birliği Yapacaklar - Konya Haber TVKonya Haber TV

27 Temmuz 2024 - 09:20

MEVKA ve KSO, TR52 Bölgesinde Enerji Verimliliği İçin İş Birliği Yapacaklar

reklam
MEVKA ve KSO, TR52 Bölgesinde Enerji Verimliliği İçin İş Birliği Yapacaklar
Son Güncelleme :

04 Haziran 2024 - 8:40

65 views

Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) ile Konya Sanayi Odası (KSO), TR52 bölgesindeki işletmelerin enerji etütlerinin hazırlanmasına yönelik bir sözleşme imzaladı. Sözleşme kapsamında, MEVKA’nın ilan edeceği 2024 Yılı İmalat Sanayinde Dönüşüm Teknik Destek Programı’ndan faydalanacak işletmelerin enerji etütleri, Konya Sanayi Odası tarafından hazırlanacak. MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı, sözleşmenin ardından yaptığı açıklamada, bölgelerinin kalkınması için çeşitli destek mekanizmaları uyguladıklarını ve teknik destek programlarıyla bölgedeki işletmelerin karar alma süreçlerine katkı sağladıklarını belirtti.

Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen ise, odanın enerji verimliliğini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini ve MEVKA ile imzalanan protokolün değerli olduğunu vurguladı. Büyükeğen, odalarının Enerji Verimliliği Etüt Merkezi aracılığıyla yaptıkları ölçümlerle önemli tasarruflar elde ettiklerini ve bu protokol ile bölgedeki işletmelere katkı sağlayacaklarını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.